KARAMAN SARIVELİLER İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2020 Yılı Eylül Ayında İlçemize atanan Sözleşmeli Öğretmenlerden istenecek Belgeler.

2020 Yılı Eylül Ayında İlçemize atanan Sözleşmeli Öğretmenlerden istenecek Belgeler. aşağıda belirtilmiştir. Değişiklilk ve güncelleme olması halinde Müdürlüğümüz web sitesinden duyurulacaktır.
2020 Yılı Eylül Ayında İlçemize atanan Sözleşmeli Öğretmenlerden istenecek Belgeler.

1-Kimlik Fotokopisi

2-Adli Sicil Kaydı ( E devlet veya Savcılıktan alınabilir.Güncel tarihli olmak kaydıyla)

3-Sağlık durumu yönünden "Öğretmenlik görevi yapmasına engel bir durumu olmadığına " dair tam teşekküllü bir hastaneden alınacak sağlık kurulu raporu.

4-Elektronik Başvuru Formu 

5-Mal Bildirim Formu İndirmek için Tıklayınız...

6-Son 6 ay içinde çekilmiş vesikalık fotoğraf (6 adet)

7-Erkek adaylar için Askerlik Durum Belgesi ( E devlet veya Şubeden alınabilir.Güncel tarihli olmak kaydıyla)

8-Aday tarafından başvuru esnasında sisteme girilen/beyan edilen atamaya esas (mezuniyet belgesi veya diploma,varsa formasyon belgesi,varsa denklik belgesi,felsefe bölümü mezunlarından 16 kredi Sosyoloji,16 Kredi Psikoloji;Sosyoloji bölümü mezunlarından 8 kredi Mantık,16 kredi Felsefe,16 kredi Psikoloji aldığına dair belge vb.)belgelerin aslı veya onaylı örneği.

9-Askerde olan adaylarımızdan askerliğe başlama ve terhis tarihlerini belirten askerlik şubelerinden alınmış evrakları Müdürlüğümüze bir dilekçe ile bildirilmesi.

10- Aile Durum Bildirim Formu İndirmek İçin Tıklayınız...

10-Göreve başlama dilekçesi için Tıklayınız....

11- Sarı Özlük Dosyası (1 Adet)

12-İstenilen bu belgelerle birlikte ataması yapılan aday sözleşmeli öğretmen atanmış olduğu Müdürlüğümüze öncelikle elden veya iadeli taahhütlü posta ile istenilen belgeleri eksiksiz olarak teslim edeceklerdir. (Not: Posta ile gönderilen belgelerdeki geçime veya kayıp olma durumlarından kişinin kendisi sorumludur.)

NOT: Göreve başlama ve atama kararnameleri Müdürlüğümüze ulaşmamış olup, kararnameler Müdürlüğümüze ulaştığı zaman ayrıca duyuru yapılacak ve evrak incelemesi tamamlandıktan sonra göreve başlama işlemleri yapılacaktır..

Merkez Mahallesi Şehit İbrahim Duran Caddesi Hükümet Konağı Kat 4 Sarıveliler/KARAMAN - 0338 4412290

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.